Rabu, 14 April 2010

meganetwork.net
Saya akan ceritakan sedikit pengalaman saya macam mana dapat rm500,000.00 dalam masa setahun. Tahun lepas 2009 hanya belanja makan sahaja tapi sekarang saya (idris mahmud) bersama Dr Zainuddin (presiden Malaysia) dan dengan kekuatan Ustaz Hj Mohammad Hafazhah (presiden Singapura) (CLICK) berbincang dan menghasilkan www.mymeganetwork.net, bukan hanya makan tetapi boleh berbelanja di klinik, cuci kereta, saloon, baiki kereta, hotel, melancong, beli pakaian, produk kesihatan, insuran kereta dan sebagainya secara percuma lagi.

Kalau diceritakan mesti tak percaya, kini http://www.mymeganetwork.net/ telah berjaya bagi saya dan kawan-kawan saya menjana pendapan harian tanpa sentuh gaji bulanan mereka.

Hanya bermodalkan menjadi ahli serendah RM450.00 dan tak perlu tambah wang lagi anda boleh berbelanja di serata tempat dalam negara dan luar negara. Pastikan anda melihat tanda logo seperti di atas (kami menerima 100% e-baucer disini).

Untuk ahli saya mengjangkakan pada tahun 2011 kita akan berbelanja secara percuma keseluruhan kehidupan kita sebab di mana-mana saja terdapat merchant (CLICK) atau kedai yang dilantik oleh meganetwork sebagai outlet untuk kita berbelanja dan juga terdapat segala product kesihatan (CLICK), barang-barang yang boleh kita beli tanpa mengunakan tunai.

KENAPA RAMAI TERTIPU SEBELUM INI!!!!

Sebab banyak syarikat hanya membuat perniagaan tanpa lesen. Mereka mengumpul wang pelangan kemudian lari (hanya menjanjikan lesen akan keluar tak lama lagi). Mengikut undang-undang Bank Negara hanya bank-bank, pertubuhan koperasi dan pihak insuran sahaja boleh menerima wang dari pelangan sebagai pelaburan. Tetapi meganetwork bukan syarikat pelaburan, ia adalah perniagaan PREPAID (beli dulu pakai kemudian) dan meganetwork juga mempunyai lesen AJL (CLICK) yang sah untuk meneruskan perniagaan kumpulan atau networking.

MEGANETWORK MEMPUNYAI MISINYA SENDIRI. (CLICK)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan